Werken bij ons

Bij IPA-ACON doen wij er alles aan om een optimale service te verlenen. Wij hebben een open en ongedwongen sfeer die professionaliteit uitstraalt en kwaliteit nastreeft. Binnen de organisatie is sprake van goede begeleiding en goede samenwerking met collega’s. Op dit moment hebben wij de onderstaande openstaande vacatures:

Beginnend en ervaren assistent accountant/controleleider

Functieomschrijving

Binnen ons controleteam werken wij samen om onze cliënten zo goed mogelijk te bedienen. Je komt al snel in contact met onze controlecliënten waar je zelfstandig of in teamverband werkzaamheden voor zult verrichten. Onze klanten in de controlepraktijk zijn voornamelijk gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, stichtingen en verenigingen.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:
• het (mede) plannen, voorbereiden en uitvoeren van interim- en jaarrekeningcontroles;
• het aansturen en begeleiden van assistenten;
• het adviseren over vraagstukken op verzoek van onze klanten;
• detachering voor een bepaalde tijd. Dit laatste in voorkomende gevallen bij bestaande klanten.
Door de variëteit aan klanten en werkzaamheden moet je overzicht kunnen houden en snel kunnen schakelen. Een flexibele en constructieve houding vinden wij dan ook van groot belang.
Door de verscheidenheid aan klanten zijn de werkzaamheden afwisselend te noemen.

Functie-eisen

• relevante controle-ervaring bij een accountantskantoor, bij voorkeur affiniteit met lokale overheid en/of de non-profit sector;
• tenminste hbo-niveau (accountancy) en studerend voor RA/AA (dan wel de bereidheid daartoe);
• beschikbaarheid 32-40 uur per week;
• bereid om te reizen;
• ambitieus, nieuwsgierig en leergierig;
• klantvriendelijke houding;
• analytisch sterk en communicatie vaardig;
• zelfstandig.

Bedrijfsprofiel

IPA-ACON Accountants BV is onderdeel van de IPA-ACON GROEP. Binnen de IPA-ACON GROEP houden wij ons bezig met (gevarieerde) financiële en zakelijke dienstverlening bij overheden, non-profitorganisaties en het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van bewindvoering en curatele. Ons kantoor is gevestigd in Haarlem, wij opereren landelijk en zijn lid van het NBA en SRA. Binnen de IPA-ACON GROEP beschikken wij over een Wta-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles.

Bedrijfscultuur

Een open en ongedwongen sfeer die professionaliteit uitstraalt en kwaliteit nastreeft. Binnen de organisatie is sprake van goede arbeidsvoorwaarden, directe begeleiding, opleidingsmogelijkheden en verdere ontwikkeling en doorgroei.

 

 

 

Sollicitaties en eventuele vragen kunnen per e-mail worden verstuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


 

IPA-ACON Groep

T 0031 (23) 5319 539

 

Bewindvoering:

IPA-ACON Vermogenszorg

T 0031 (23) 518 3425

 

 
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
Adres

Wilhelminapark 29
2012 KC Haarlem

Postbus 6222
2001 HE Haarlem