Assurantie- en Financieringsmaatschappij Safety Holland B.V.

Wij krijgen regelmatig vragen over verzekeringen, pensioenen en financieringen. Dan verwijzen wij met trots door naar Safety Holland. Safety Holland is als onafhankelijk en gespecialiseerd financieel adviesbureau ruim 40 jaar actief binnen de assurantiebranche. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij hun terecht voor een gedegen advies en uitvoering van de financiële belangen.

De specialisten kunnen voor u een op maat gesneden advies verzorgen, waarbij zij bekend staan om de uitgebreide persoonlijke begeleiding. Om uw polis optimaal te houden heeft u een persoonlijk aanspreekpunt die uw situatie volledig kent en indien dit nodig is direct voor actie kan ondernemen. Ook in geval van een schade e.d..

Onafhankelijkheid

Als onafhankelijk adviesbureau zijn zij op geen enkel onderdeel gelieerd met een verzekeringsmaatschappij. Dit betekent dat zij op basis van uw wensen een selectie uit het aanwezige aanbod van maatschappijen zullen maken. Deze analyse resulteert in een voor u aantrekkelijk en geheel persoonlijk plan dat volstrekt objectief en betrouwbaar is.

Als lid van Adfiz voldoet het kantoor aan de strenge eisen van vakbekwaamheid, integriteit en onafhankelijkheid. Een onafhankelijke Raad van Toezicht waarborgt een correcte bedrijfsuitoefening van Adfiz-leden.

www.safety-holland.nl

IPA-ACON Groep

T 0031 (23) 5319 539

 

Bewindvoering:

IPA-ACON Vermogenszorg

T 0031 (23) 518 3425

 

 
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
Adres

Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ  Haarlem

Postbus 6222
2001 HE Haarlem