ASSISTENT BEWINDVOERDER

Functieomschrijving
Voor onze afdeling vermogensbeheer zoeken wij ter vervanging een assistent bewindvoerder die enerzijds de medewerksters binnen onze vermogensbeheerpraktijk gaat ondersteunen en taken gaat overnemen en anderzijds ook als bewindvoerder kan gaan functioneren.
Dit onderdeel functioneert voor een aantal grote organisaties waar cliënten zijn ondergebracht die onder bewind of curatele zijn gesteld alsmede voor onze eigen cliënten.
De functie is zeer afwisselend, leuk en uitdagend en bestaat uit taken binnen de Back-Office zoals o.a. het verwerken en beoordelen van de binnengekomen post. Daarnaast zal je zo spoedig mogelijk de beschikking en verantwoordelijkheid krijgen over een deel van de cliënten binnen de praktijk die je volledig zelfstandig zal beheren. Hier behandel en besluit je over alles wat op financieel gebied bij en voor de cliënt speelt en heb je nauw contact met de cliënten, begeleiders en familieleden alsmede met diverse organisaties.
Het betreft een vrij zelfstandige, uitdagende en zeer leuke en afwisselende functie binnen een jonge ploeg van medewerksters.

Functie-eisen
• Een enthousiaste en zelfstandige kandidaat met een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, een klant- en resultaatgerichte instelling alsmede een representatief voorkomen en een goed overzichtsvermogen.
• Minimaal een passende MBO-4 opleiding of hoger. Ervaring is niet noodzakelijk. Er is sprake van een goede en intensieve begeleiding.
• Goede kennis van MS Office en een goed gevoel voor automatisering.
• Zeer goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Bereidheid om te reizen voor het bezoeken van de cliënten.
• Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
• Bij gebleken geschiktheid zal er sprake worden van een vast contract. Er is sprake van zeer goed arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Heb jij het in je? Neem dan snel contact met ons op voor deze functie! Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IPA-ACON Groep

T 0031 (23) 5319 539

 

Bewindvoering:

IPA-ACON Vermogenszorg

T 0031 (23) 518 3425

 

 
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
Adres

Wilhelminapark 29
2012 KC Haarlem

Postbus 6222
2001 HE Haarlem