Office Manager

Voor ons secretariaat zijn wij op zoek naar een enthousiaste representatieve Office Manager. Hou jij ervan om zaken te regelen voor anderen, weet jij van aanpakken, organiseren en plannen en ben jij op zoek naar een afwisselende functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving
Op het secretariaat ondersteunen wij dagelijks onze collega’s. Samen met twee andere collega’s ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons kantoor.
Hierbij horen o.a. onderstaande secretariaatswerkzaamheden:
- het ontvangen van klanten
- behandeling telefoon alsmede in- en uitgaande post
- agendabeheer
- beheer facilitaire zaken
- administratieve taken, waaronder facturatie, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer
- ‘overall’ ondersteuning van collega’s en directieleden
En specifieke Office management taken, waaronder:
- beheer van diverse zaken op het gebied van automatisering, waaronder het contact met de (externe) systeembeheerder en de software leveranciers (w.o. AFAS).
- coördineren van het secretariaat
- contractbeheer leveranciers
- beheer van de kantoorprocessen
- gedeelte personeelszaken
- notuleren tijdens overleggen

Je hebt de mogelijkheid je op diverse vlakken te ontwikkelen, regelmatig komen er dan ook afwisselende projecten voorbij waarvoor jij verantwoordelijk bent.

Functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met HBO werk- en denkniveau die van aanpakken houdt en zelfstandig zaken oppakt. Onze ideale kandidaat is representatief, dienstverlenend ingesteld, nauwkeurig en een teamspeler. Grote affiniteit met en een gevoel voor automatisering is gewenst, kennis van AFAS is een pré. Daarnaast kun je snel zaken oppakken en goed schakelen en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ervaring in een dergelijke functie is gewenst.

Bedrijfsprofiel
IPA-ACON GROEP is een middelgroot accountants-, administratie- en advieskantoor en houdt zich bezig met (gevarieerde) financiële en zakelijke dienstverlening bij het midden- en kleinbedrijf, overheid en non-profitorganisaties. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van bewindvoering en curatele. Ons kantoor is gevestigd in Haarlem, wij opereren landelijk en zijn lid van het NBA en SRA. Binnen de IPA-ACON GROEP beschikken wij over een Wta-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles.

Bedrijfscultuur
Een open en ongedwongen sfeer die professionaliteit uitstraalt en kwaliteit nastreeft. Binnen de organisatie is sprake van goede arbeidsvoorwaarden, directe begeleiding, opleidingsmogelijkheden, verdere ontwikkeling en doorgroei.

Mail je CV en sollicitatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IPA-ACON Groep

T 0031 (23) 5319 539

 

Bewindvoering:

IPA-ACON Vermogenszorg

T 0031 (23) 518 3425

 

 
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
Adres

Wilhelminapark 29
2012 KC Haarlem

Postbus 6222
2001 HE Haarlem