Accountancy

De dienstverlening die wij vanuit accountancy verzorgen is accountantscontrole, advisering en interim ondersteuning. De controle- en adviespraktijk van IPA-ACON groep richt zich primair op het geven van zekerheid bij jaarstukken en andere verantwoorden. In de kern betekent dat onder meer ondersteuning bij administratie organisatie, advisering bij verbetering interne beheersing, vraagstukken financiële verslaggeving, maar ook advies en ondersteuning bij rechtmatigheidsvraagstukken. Hierbij zijn kernwaarden zoals flexibiliteit, kwaliteit van de dienstverlening, efficiency, slagvaardigheid en communicatie voor ons en onze klanten van groot belang.

Accountantscontrole

Wij voeren wettelijke of vrijwillige controles en project en/of subsidiecontroles uit bij bijvoorbeeld:

  • Lokale overheden (zoals gemeenten, provincies en gemeenschappelijke regelingen);
  • Non-Profit organisaties (veelal stichtingen en verenigingen);
  • De bedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf die hun jaarrekening wettelijk verplicht door een accountant moeten laten controleren.

Advies

De specialisten binnen onze adviesgroep ondersteunen uw financieel administratieve bedrijfsvoering, voeren onder andere onderzoeken (audits) uit en verzorgen adviestrajecten. Natuurlijk kunnen wij u ook interim ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld op het gebied van management, controlling en administratie. Onze werkzaamheden kenmerken zich door een aantoonbaar hoog kwaliteitsniveau en een concurrerende prijsstelling. 

Voor meer informatie of een offerte inzake accountantscontrole en advisering kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon (023) 53195 39

IPA-ACON Groep

T 0031 (23) 5319 539

 

Bewindvoering:

IPA-ACON Vermogenszorg

T 0031 (23) 518 3425

 

 
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
Adres

Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ  Haarlem

Postbus 6222
2001 HE Haarlem