Fiscale advisering

De fiscale specialisten van de IPA-ACON bieden toezicht en ondersteuning bij de aangiftepraktijk en vanuit een fiscale invalshoek uw financiële structuur beoordelen en optimaliseren.

Dit is periodiek mogelijk, maar uiteraard ook in geval van bijzondere situaties. U kunt hierbij denken aan groei, of juist staken, het aangaan van samenwerkingen en het starten van nieuwe activiteiten. Naast het adviseren over deze zaken kunnen wij u ook begeleiden bij implementatie en/of onderhandelingen.

Wij zullen vanuit een frisse ondernemersblik kijken naar de mogelijkheden voor u om fiscaal voordeel te behalen. U kunt vertrouwen op eenvoudige, heldere en oplossingsgerichte adviezen. Adviezen die u uiteindelijk een beter resultaat en meer gemoedsrust opleveren.

Wij kunnen voor u allerlei fiscale aangiften verzorgen:

* Omzetbelasting
* Loonbelasting
* Inkomstenbelasting
* Vennootschapsbelasting
* Dividendbelasting
* Erf- en schenkbelasting

Wij versturen de fiscale aangifte, indien mogelijk, digitaal naar de Belastingdienst. Met ons Beconnummer kunnen wij namens u de aangifte digitaal indienen bij de belastingdienst. U heeft hiervoor dus geen DigiD nodig, wel zo gemakkelijk. Wij hebben diverse beveiligingscertificaten voor de communicatie met o.a. de Belastingdienst, want het is van groot belang dat uw gegevens niet op straat komen te liggen. Voor het aanleveren van uw digitale stukken is het technisch al mogelijk om deze te uploaden met uw logincode, wel zo veilig ook.

 Voor meer informatie of een offerte kunt u zich wenden tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon (023) 5319 539.

IPA-ACON

T 0031 (23) 5319 539

 

Bewindvoering:

IPA-ACON Vermogenszorg

T 0031 (23) 518 3425

 

 
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
Adres

Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ  Haarlem

Postbus 6222
2001 HE Haarlem