Wat kan de IPA-ACON voor u betekenen?

IPA-ACON is de naam voor een groep die bestaat uit accountants, controllers, administrateurs, belastingadviseurs, mediators en bewindvoerders. Deze specialisten opereren vanuit een drietal afdelingen, namelijk: ETL Assurance & Overheidsaccountants, De Clercq Administratie & Belastingadvies en IPA-ACON advies. Bij ons kantoor werken ongeveer 35 mensen, heeft een AFM accountants vergunning en is erkend bewindvoerder. IPA-ACON richt zich enerzijds op het MKB en particulieren en anderzijds op meer specifieke dienstverlening en accountantscontrole bij overheid en non-profit organisaties. Onze cliënten zijn dan ook in deze segmenten te vinden.

Zo functioneren we bij een aantal gemeenten als controlerend accountant en hebben we veel ervaring met stichtingen, verenigingen en de financiële verantwoordingen rondom subsidies. Naast de accountantsfunctie verlenen wij deze klanten desgewenst ook interim ondersteuning. Voor vragen of referenties in dit segment kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor het MKB zijn wij al ruim 50 jaar een aanspreekpunt. Naast administratieve en fiscale diensten verzorgen wij hier ook de wettelijke controles van MKB bedrijven tegen scherpe tarieven. Voor vragen of referenties in dit segment kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Sinds een aantal jaren leggen wij ons ook toe op specialistisch vermogensbeheer voor mensen met een beperking. Door het succes van onze specifieke en praktische aanpak is dit een snel groeiende activiteit en zijn wij één van de grotere organisaties van het land. Voor vragen of referenties in dit segment kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 

IPA-ACON

T 0031 (23) 5319 539

 

Bewindvoering:

IPA-ACON Vermogenszorg

T 0031 (23) 518 3425

 

 
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
Adres

Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ  Haarlem

Postbus 6222
2001 HE Haarlem