Financiële administratie

Een goede financiële administratie is onmisbaar voor elke onderneming! Wij willen samen met u de actuele financiële positie van uw onderneming op basis van de financiële administratie op elk gewenst moment kunnen produceren. Dit geeft u inzicht in hoe uw onderneming ervoor staat en u kunt daarmee uw onderneming aansturen daar waar nodig. Wij hebben ruime ervaring in inrichting, verwerking en controle van uw financiële administraties. We leggen de nadruk op de samenwerking tussen u en ons kantoor, want u bent leidend in de keuze hoe en wanneer u gebruik wilt maken van onze dienstverlening.

Wij kunnen u onder andere begeleiden in:

* Het voeren van uw (online) administratie
* Het opstellen van (tussentijdse) rapportages
* Het opstellen van begrotingen en prognoses
* Bedrijfsovernames en fusies
* Due dilligence onderzoeken

U kunt ervoor kiezen de gehele financiële administratie uit te besteden aan ons, maar u kunt ook een groot gedeelte ervan zelf doen. Wij stemmen onze diensten af op uw specifieke behoeften en wensen. Wij zullen, ongeacht de omvang van uw onderneming, ervoor zorgen dat uw cijfers al onze aandacht krijgen, zodat de cijfers altijd juist en actueel aan u kunnen worden gepresenteerd. Wij hebben zeer professionele administrateurs in dienst die ervoor zullen zorgen dat er zoveel mogelijk financiële voordelen optimaal worden benut.

Zonder al te veel omkijken kunt u uw administratie dus uitbesteden aan IPA-ACON. Onze afdeling met de naam De Clercq Administratie en Belastingadvies is onderdeel van IPA-ACON. U krijgt een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie waar u in eerste instantie met al vragen terecht kunt. Deze medewerker kent uw dossier zodat u niet telkens hoeft uit te leggen wie u bent en wat er bij u speelt.

 

Voor meer informatie of een offerte voor uw financiële administratie of advisering kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon (023) 5261903.

 

 

IPA-ACON

T 0031 (23) 5319 539

 

Bewindvoering:

IPA-ACON Vermogenszorg

T 0031 (23) 518 3425

 

 
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
Adres

Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ  Haarlem

Postbus 6222
2001 HE Haarlem