Salarisadministratie

Het voeren van een salarisadministratie vraagt specialistische en actuele kennis. Het uitbesteden van uw salarisadministratie is dan ook al snel zinvol. Voor het uitbesteden van uw salarisadministratie kunt u binnen de IPA-ACON terecht bij IC Loonservice. Praktisch en accurate ingestelde salarisspecialisten zorgen dat uw salarisadministratie klopt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Verwerking binnen 24 uur;
  • Salarisstroken, loonstaten en journaalposten maken;
  • Aangifte loonheffingen en pensioenaangifte opstellen;
  • Jaaropgave werknemers maken;
  • De salarisstroken en jaaropgaven versturen naar uw medewerkers;
  • Doorvoeren van de CAO aanpassingen;
  • Aanleveren van SEPA betaalbestanden.

Daarnaast kunt u eenvoudig digitaal de mutaties aan ons doorgeven. Indien gewenst kunnen wij ook andere verantwoordelijkheden van u overnemen zoals het verzorgen van ziekte- en herstelmeldingen bij uw verzuimverzekeraar/arbodienst en het verstrekken van arbeidscontracten.

Uiteraard stemmen wij onze diensten af op uw specifieke behoeften en wensen. U kunt kiezen wat u aan ons uit handen wilt geven. Onze tarieven zijn transparant en eenduidig. De salarisverwerking is ondergebracht in een abonnement. Wij werken met vaste bedragen. 

Indien u meer informatie wilt of een offerte staat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot uw beschikking. Hij is bereikbaar op telefoon (023) 5319539.

IPA-ACON

T 0031 (23) 5319 539

 

Bewindvoering:

IPA-ACON Vermogenszorg

T 0031 (23) 518 3425

 

 
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
Adres

Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ  Haarlem

Postbus 6222
2001 HE Haarlem